Telefon: +36 70 6281522 | Email: unityjoga@gmail.com

Felhasználó:

Unity Jóga és Egészségcenter

Viki (hatha jóga, női jóga14360534_10210219270068286_905439143_o

A jóga 1999-ben, szinte észrevétlenül kúszott az életembe, és azonnal a szerelmemmé vált. Belevetettem magam az új ismeretlenbe, elkezdtem gyakorolni, órákra járni, tanfolyamokon részt venni, ami azóta is tart. 2008 óta hivatásommá vált, hogy eddigi tapasztalataimat tovább adjam az érdeklődőknek, hogy elinduljanak a saját felfedező útjukon. Ázsiai utazásaimon (India, Nepál, Thaiföld) sokat változott a szemléletem, hozzáállásom a saját gyakorlásom és a tanítás területén is.

A testünk egy érzékeny műszer, mindig visszaigazol és útmutatóul szolgál, fontos odafigyelnünk jelzéseire, hogy felfedezzük blokkjainkat, ráleljünk, életünk melyik területét kell rendbe tennünk. Különösen a gyengédebb típusú jógázás közben számos üzenetet hordoz számunkra, ha nyitottak vagyunk a felmerülő testérzetekre, emóciókra. Egy-egy ilyen találkozásból sokat tanulhatunk, építkezhetünk.

A jóga nem sport, nem vallás, hanem minden egyben, egy életmód. Sokkal több annál, minthogy kicsavart és akrobatikus pózokat veszünk fel és ezzel elkápráztassunk másokat.
Nemcsak abban a 1.5 órában jógázunk, hanem a gyakorlás közben megszerzett tudást, tapasztalatokat kivisszük az életbe, beintegráljuk a mindennapjainkba, cselekedeteinkbe. Itt kezdődik a Jóga lényege, valódisága, ahogy lelépünk a szőnyegről. Ahogy gondolkodunk, beszélünk, lélegzünk, szeretünk, dolgozunk, házimunkát végzünk, nevelünk… ahogy megéljük önmagunkat. A figyelmünk egyre inkább befelé kezd irányulni, és egyszercsak meghalljuk lelkünk hangját. Lecsendesülnek a bennünk tomboló érzelmek, gondolatok. Megtanulunk szabadon, szívből élni, a jelenben létezni, örömtelibbnek lenni.
A jóga Élni tanít!
Szeretettel várlak óráimon:

Viki
Jógaoktató, Életmódtanácsadó és Terapeuta természetgyógyász, diplomás Andragógus
www.utazohm.blog.hu

Kapcsolat

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Telefon: +36 70 6281522
E-mail: unityjoga@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/unityjogacenter/