Telefon: +36 70 6281522 | Email: unityjoga@gmail.com

Felhasználó:

Unity Jóga és Egészségcenter

Miért Unity?

A unity szó jelentése: egység, egyetértés, összhang, harmónia.  A jóga szó szanszkritül egyesülést jelent, azonban nem ez az egyetlen oka, hogy ezt a nevet választottuk. Az elnevezés azt is jelképezi, hogy mi valóban egy csapat vagyunk. Összhangban, egymással és veled, azon dolgozunk, hogy hozzásegítsünk Téged a célhoz, ami elvezetett hozzánk. Mindannyian szeretjük azt, amivel foglalkozunk, és reméljük, hogy Te is olyan jól érzed magad, mint mi, akik itt vagyunk. Ez a hely nem csak egy jóga stúdió, ez egy test és lélek fejlődését szolgáló pozitív energiákkal teli menedék, ahol feltöltődhetsz. Nálunk megtalálhatod az egységet önmagaddal és az Univerzummal.

Nem véletlen, hogy kapcsolatba kerültél velünk, mindennek megvan a maga oka.

Mindegy melyik mozgást, vagy a feltöltődés melyik formáját választod. Bátran állíthatom, hogy jó döntést hozol, mert biztos, hogy tested és lelked épülését szolgálja.

Mivel mindenki egyedi és megismételhetetlen (Te is!) a „futószalagos” oktatás, masszírozás nem a mi asztalunk. Mi szeretnénk külön figyelmet fordítani Rád, ezért óráink létszámát is úgy alakítottuk ki, hogy mindenki kényelmesen érezze magát,megkapja a megfelelő figyelmet. A masszázs során is mindenkinek másra van szüksége, és ezt a masszőreink pontosan tudják. Ösztönösen megérezzük, hogy adott napon mire van szükséged.

Belső harmóniád elérése közös célunk, akár a tested, akár a lelked formálása a cél. Az egység és a harmónia, a „belső” és a „külső” összhangja vezet ahhoz, hogy valóan jól érezd magad a bőrödben, Önmagad legyél.

Heti órarend

Bejelentkezés

Mindenképpen szeretnénk megtartani az órák személyes jellegét, ezért a létszám limitált. Kérünk, a foglalkozásokra jelentkezz be! Légyszíves az órára csak akkor foglald le a helyet, ha valóban részt is tudsz venni rajta, ne vedd el a lehetőséget mástól. Ha mégsem tudsz eljönni, ami természetesen mindenkivel előfordulhat egyszer-egyszer, akkor még időben (legkésőbb 2 órával az órakezdés előtt, a reggeli órákra pedig előző este 8 óráig) mondd le a részvételed, mert lehet, hogy más szívesen jönne helyetted. Hogy valóban vis major helyzet állt-e elő, természetesen ellenőrizni nem tudjuk, így a Te lekiismeretedre bízzuk 🙂

Kérjük, hogy az e-fit edzésed legkésőbb 24 órával az időpont előtt mondd le, ellenekző esetben sajnos le kell vonnunk a bérletedből az alkalmat. Köszönjük a megértésed!

A bejelentkezéshez választhatsz:

telefonálsz : 06 70 628 15 22, vagy írsz nekünk: unityjoga@gmail.com

Kérjük, hogy a napközbeni órákra két óraval a kezdés előtt, a reggeli órákra előző nap 21:00-ig,  add le a jelentkezésed!

Köszönjük!

Árak, akciók

arlista_0207

Galéria

Kapcsolat

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Telefon: +36 70 6281522
E-mail: unityjoga@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/unityjogacenter/