Telefon: +36 70 6281522 | Email: unityjoga@gmail.com

Felhasználó:

Unity Jóga és Egészségcenter

Skinny program

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2016. 02. 25.

Történetünk főszereplője valós személy, Zsuzsinak hívják. Ő lesz az első, aki részt vesz a Unity skinny programjában. Zsuzsi így is csinos, de nem elégedett önmagával, szeretne megszabadulni néhány kilótól. Zsuzsi tudja, hogy hókusz-pókuszokkal nem lehet lefogyni, csak úgy, ha mozog, és életmódot vált. Zsuzsi nem rest tenni is ezért, nem  azt várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Vállalta, hogy heti kétszer jógázik és további heti kétszer e-fit edzésen vesz részt. Kiderült, hogy nem eszik sokat, sőt, inkább keveset, amin szintén változtatnia kell, mivel ülőmunkát végez, eddig nem mozgott semmit, és az edzéshez energiára van szüksége. Fehérje és vitamindús táplálkozást javasoltunk neki, de nem teljesen szénhidrátmentesen, viszont a cukrot és a fehér kenyeret mindenképpen mellőznie kell, nem is beszélve a  cukros  üdítőkről! Szerencsére Zsuzsi nem édesszájú (de jó neki!) kenyeret eddig sem evett, így ez nem esik túlságosan     nehezére. Ezek mellett oda kell figyelnie a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra is. Nem szeretnénk, ha Zsuzsi     éhezne, ezért egy rendkívül változatos és tápláló étrendet állítottunk össze a számára.

A legfontosabb, az elhatározás már megvan, hajrá Zsuzsi, veled vagyunk!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2016. 03. 04.

Zsuzsi egy héttel később. Rendületlenül gyűri a jóga és e-fit órákat, de mostantól odafigyel, hogy minél több vizet igyon! Sokkal jobban érzi magát, tele van energiával. 🙂 Irigyésre méltó a kitartása, akaratereje, ahogy küzd a kitűzött célért! Képes egész napi munka után este 8-kor még e-fit edzése jönni, ha máskor nem megy. A jóga órákat megállás nélkül végigcsinálja,  és nevetve meséli hogy olyan izmai húzódnak, amikről nem is tudta, hogy létezik 🙂 Persze, másnap megint ott van, mosolyogva és tettre készen, ki nem hagyná semmi pénzért! Örül neki, hogy új ruhákat kellett vennie, és nem azért, mert kimentek a divatból. 🙂

Azt tanácsoltuk neki, hogy egy ideig ne vásároljon, majd csak a projekt végén 🙂

zsuzsi-3

2016. 04. 01.

Zsuzsi továbbra is tartja a helyes étkezést, és a heti edzéseket, melyeket cellulit masszázs kezelésekkel egészítünk ki. A masszázs méregtelenít, serkenti a vérkeringést, javítja a közérzetet, feszesíti a bőrt.

Amit elértünk kicsit több, mint egy hónap alatt:
– 40-es ruhaméret (és még nem állunk meg!)
– sokkal jobb közérzet
– feszesebb bőr
– kirobbanó energia
– elismerő tekintetek

És ezt mind magának köszönheti! Mi csak egy kicsit segítettünk benne 🙂

Miből áll a Skinny-program?

  • Jógából, a test rugalmasságáért, a gyorsabb méregtelenítésért, anyagcsere fokozásáért és a lelki egyensúlyért.
  • E-fit edzésekől, az izmos, szálkás alakért, a gyorsabb fogyásért
  • Cellulit masszázsból a feszes bőrért, a méreganyagok kivezetéséért, a nyirokkeringés fokozásáért
  • Mindezek mellett, természetesen fontos a megfelelő folyadékfogyasztás és a táplálkozás is

Ha ezeket a szolgáltatsokat együttesen veszed igénybe, az eredti árból kedezményt adunk

Kapcsolat

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Telefon: +36 70 6281522
E-mail: unityjoga@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/unityjogacenter/