Telefon: +36 70 6281522 | Email: unityjoga@gmail.com

Felhasználó:

Unity Jóga és Egészségcenter

Zsófi (kismama jóga)

Képzettségek: Kismamajóga oktató, dúla, gyógymasszőrunnamed (2)

Kislány korom óta foglalkoztat a várandósság, szülés-születés témája, az élet kulcs élményének és legfőbb értelmének is tartom. Hivatásomnak érzem a szülés körüli segítői szerepet, olyan „munkának”, amelyet mindig örömmel végeznék.

Úgy adódott, hogy szülés helyett a halállal kellett korábban megismerkednem, 17 éves voltam, amikor a barátomat, 19, amikor édesapámat veszítettem el. Ez többet tanított akkor az életről, mint azelőtt bármi, megváltozott az élethez-halálhoz való viszonyom.

Ekkor gyűrűzött be az életembe a jóga, és segített át ezen a nehéz időszakon a rendszeres gyakorlás. Megtanultam lecsendesíteni az elmémet, testem minden apró rezdülését kiismertem. Az életem óriási fordulatot vett, szakirányt váltottam, és a korábbi közgazdasági tanulmányok helyett a nyelvészet irányába mozdultam el, illetve prana-nadit és gyógymasszázst kezdtem tanulni, hogy magamnak és másoknak segíthessek. Az egyetem elvégzése után egy multinacionális cégnél helyezkedtem el. Másfél év elteltével azonban beláttam, hogy az akkori életmódom nem alkalmas arra, hogy a gyermekem érkezésére tudjak hangolódni, így elhatároztam, hogy felmondok a jól fizető, de egyébként végtelenül unalmas és lélekölő munkahelyemen és olyan dolgokra fókuszálok, amelyeket valóban fontosnak érzek.

A kismamajóga oktatóképzésen már várandósan vettem részt, soha ennél alkalmasabb nem lehetett volna számomra ez a képzés. A tananyagot nemcsak megtanultam, hanem éppen megéltem, a gyakorlások hatására testembe vetett bizalmam nőtt, az anyai kompetencia-érzésem napról napra erősebb lett. Juhász Sarolta oktatóm, mesterem, dúlám volt.  A 9 hónap minden perce hasznos és szükséges volt ahhoz, hogy alaposan felkészülhessek Zoé születésére, és fatalista módon, türelmesen és higgadtan várjam érkezését.

Kislányom érkezése óta dúlaként is tevékenykedem, tudásomat igyekszem naprakészen tartani, tréningeken, továbbképzéseken veszek részt. Heti rendszerességgel szervezek kötetlen hangulatú női köröket, nőknek szóló meditációkat. A Unity Jógastúdióban áprilistól tartok kismama jóga foglalkozásokat.

Kapcsolat

Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Telefon: +36 70 6281522
E-mail: unityjoga@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/unityjogacenter/